RE-BUSINESS

Indul a legfelvilágosultabb magyar üzleti műsor!

Episode Summary

Az üzleti siker nemcsak a pénzről szól, a verseny nem azt jelenti, hogy mindenáron le kell győzni a többieket, a kapitalizmus pedig nem szükségszerűen kizsákmányoló. Pistyur Veronika vezetésével a Re-Business podcastban megmutatjuk, hogyan érdemes felelősen és vállalhatóan sikerre vinni cégeket, hogy az közben a társadalom és a könyezet számára is hasznot hozzon.

Episode Notes

Hiszünk az értékek mentén működő gazdaságban, a hosszú távú üzleti gondolkodásban és abban, hogy a kapitalizmus működtethető tudatosan, a környezet és a társadalom számára hasznosan. 

Sőt, szerintünk csakis így van értelme működtetni. 

Ezért ebben a podcastban megmutjuk, mit jelent az értékalapú üzleti gondolkodás, példákat hozunk arra, hogy minden üzleti vállalkozás dönthet a felelős működés mellett. Szeretnénk elgondolkodtatni, inspirálni, használható ötleteket adni, hogyan alakítsd át a céges működésed a tudatosság jegyében.

A Re-Business podcast-sorozat első évadának tíz epizódjában a felelős üzleti működés alapjairól lesz szó, március 9-től hétről-hétre olyan nemzetközi és hazai példákat mutatunk be, amikből tanulni lehet. 

Kövess minket a kedvenc lejátszódban, csatlakozz a Re-Business mozgalomhoz a Facebookon, Instagramon és mesélj rólunk másoknak is!